Мультизональні системи GREE GMV5 Ultra Heating стануть зіркою виставки AHR Expo-2017

З 30 січня по 1 лютого 2017 у виставковому центрі Лас-Вегаса відбудеться найбільша міжнародна кліматична американська виставка – AHR Expo 2017. На цій виставці GREE представить нову розробку в напрямку мультізональних систем – Ultra Heating GMV5. Ця система може забезпечити 100% номінальної теплової потужності при температурі повітря зовні -20 ° C, з коефіцієнтом енергоефективності по теплу COP 2,14; при атмосферній температурі -30°C вона забезпечує 80% номінальної теплової потужності і буде стабільно працювати -35°C.

Мультизональні системи Ultra Heating GMV5 створені із застосуванням технологій топ-класу в області збереження енергоефективності при низьких атмосферних температурах: сезонний коефіцієнт SEER становить до 20,5, а HSPF – 11,5. За ці безпрецедентні показники в США системи Ultra Heating GMV5 отримали нагороду Energy Star. З січня 2016 року цю лінійка продається і встановлюється на об’єктах США, Канади та інших країн цього регіону.

Суть інноваційної технології GREE – в двухступенчатом компресорі з трьома циліндрами, першому в світі. Побачити системи GREE GMV5 серії Ultra Heating можна буде на стенді #N9722, який в цьому році займає на виставці AHR Expo компанія GREE.